🚫 آفت " مرید پروری" در سرگروه
جذب به خود نه به خدا!
یکی از آسیب های جدی نظم حلقه داری صالحین ،گرفتار آمدن در دام مراد ومرید پروری است. این امر وقتی اتفاق می افتدکه مربی وسرگروه ،اعضای حلقه تربیتی خود رابه خود جذب کنند نه به خدا.در این خصوص چه بسا دیده می شودکه برخی افراد بافضل فروشی وتظاهر به اعمال نیک وانجام رفتار نمایشی دینی ،به دنبال مرید پروری میباشندوخود راعامل سعادت وهدایت اعضای گروه می پندارند.مربی صالحین حتما باید پل اتصال به خدا باشدبه گونه ای که متربی با عبور از مربی به خدا برسد نه آنکه در فرد متوقف شود.
اولین و مهمترین اصل دین چیست؟ توحید؟ معاد؟ نبوت؟ برای تربیت کدام یک مهمتر است؟ اگر بگویید توحید، می گویم انتزاعی و غیرقابل درک است؛ اگر بگویید معاد، میگویم باورکردنی نیست، چون که نقد نیست؛ و اگر بگویید نبوت، میگویم وقتی خدا و قیامتی را نپذیرفتند، نبوت دیگر معنی ندارد. امامت و عدل و همه چیزهای دیگری که بگویید، از این مشکلها دارند. پس ما چه چیزی را باید یاد بدهیم؟ اصلا چگونه باید یاد بدهیم؟ وقتی که هر یک مشکلی دارند، بهترین شروع کدام است؟
یک تشکیلات نمونه چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
(شهید بهشتی) گفته بود:
"ما برای این که بتوانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم، بی شک باید متشکل باشیم. رابطه های ایمانی، اعتقادی، علمی، و دینی سازمان نیافته برای رسیدن به بخشی از اهداف و تحقق بخشیدن به قسمتی از مراحل یک انقلاب می تواند کافی باشد؛ ولی برای رسیدن به بخشی دیگر از اهداف و تحقق بخشیدن به آن قسمت دیگر از آرمان های یک انقلاب کافی نیست...
امروز کارآفرینی مهم است ... ما امروز در مقابل یک فشار جهانی قرار داریم. دشمنی وجود دارد در دنیا که میخواهد با فشار اقتصادی و با تحریم، سلطهی اهریمنی خودش را برگرداند به این کشور. ... همهی این تلاشها برای این است. مسئلهی انرژی هستهای بهانه است. ... میخواهند یک ملت را به زانو در بیاورند. ...
دانلود مقاله در ادامه مطلب
بصیرت در قرآن
مفسران سه معنا برای واژه بصیرت در قرآن برشمرده اند:
1. یقین و اطمینان: (أَدْعُوا إِلَی اللَّهِ عَلَی بَصِیرَةٍ) (یوسف: 108) پیامبر در این آیه اعلان می دارد که با یقین و اطمینان و از روی بصیرت کامل و معرفتی که حق و باطل را از هم جدا می سازد، به خدا دعوت می کند.
2. شاهد: (بَلِ الْإِنسَانُ عَلَی نَفْسِهِ بَصِیرَةٌ) (قیامت: 14) در تفسیر این آیه دو احتمال وجود دارد. یکی اینکه انسان خود شاهد اعمال خویش است که در این صورت تاء در بصیرت برای مبالغه خواهد بود. دیگر آنکه این آیه معنایی مشابه آیه 24 سوره نور دارد و به این صورت که شاهدانی از انسان مانند اعضاء و جوارحش بر اعمال او نظارت دارند.
چهل شاخص جوان انقلابی از منظر مقام معظم رهبری
✅ ١-خود را مدیون اسلام و انقلاب می داند.
✅ ٢-مومن به انقلاب و مبانی آن است.
✅ ٣-به آینده انقلاب و نظام اسلامی امیدوار است.
✅ ٤-دوستدار انقلاب و نظام اسلامی است.
💎دوازده پیام مدیریتی از حضرت علی علیه السلام:
🔸۱- به جای ازدیاد کارها به تداوم صحیح آنها بیندیشید. «حکمت ۲۷۰»
🔹۲- برای رسیدن به هدف ها و مقام های بلند، همّت بلند داشته باشید. «خطبه ۲۱۱»